Wooncomplexen

Ga naar:

Bouwen aan wooncomplexen

Het creëren van een hoge specificatie en het kiezen van de juiste oplossing kan u helpen de waarde van een gebouw te maximaliseren, bijvoorbeeld het vrijmaken van waardevolle ruimte door gebruik te maken van een dunner wandsysteem.
Onze producten zullen u in staat stellen uitstekende prestaties voor akoestiek en brandwerendheid te bereiken, of simpelweg een esthetisch verbeterde leefomgeving te creëren.
Voor wie investeert in een gebouw om het vervolgens te verhuren of te verkopen, kunnen gipsplaatsystemen hun eigendom meer duurzaam en aanpasbaar maken voor de toekomst.
Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

DE ONDERSTEUNING VAN UW PROJECT

Voor grotere projecten bieden we een meerwaarde voor, tijdens en na de bouwfase.
Door samen te werken met het projectteam kunnen we ondersteuning bieden bij de initiële specificaties en offertes, vinden we manieren om de esthetische aspecten te verbeteren, om de bouwkosten en bouwtijd te reduceren en stellen we manieren voor om onderhoudskosten te verlagen.
Klik hieronder voor voorbeelden van recente projecten.

Contacteer ons