Winkels & kantoren

Ga naar:

BOUWEN AAN BETERE KANTOOROMGEVINGEN

Het voorzien van een perfecte kantooromgeving stimuleert werknemers en doet de productiviteit en het welzijn van het personeel toenemen.
We hebben een reeks aan esthetische, demonteerbare technische oplossingen die de flexibiliteit van toekomstige kantoren bevordert.
Onze akoestische oplossingen reduceren de overdracht van geluid van de ene ruimte naar de andere, terwijl onze brandwerende systemen een veilige doorgang in geval van nood garanderen.
Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

BOUWEN AAN BETERE WINKELOMGEVINGEN

Van individuele winkeleenheden tot shopping centers en supermarkten: voor allemaal geldt een streven naar de beste winkelomgeving.
Het voornaamste is de veiligheid van de klanten, waarbij een veilige uitgang in het geval van brand noodzakelijk is.
Daarnaast beperken een reeks van akoestische oplossingen de weergalming van geluiden.
In combinate met het esthetische aspect voorzien onze oplossingen technische prestaties en de stevigheid om weerstand te bieden aan slijtage.
Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

DE ONDERSTEUNING VAN UW PROJECT

Voor grotere projecten bieden we een meerwaarde voor, tijdens en na de bouwfase.
Door samen te werken met het projectteam kunnen we ondersteuning bieden bij de initiële specificaties en offertes, vinden we manieren om de esthetische aspecten te verbeteren, om de bouwkosten en bouwtijd te reduceren en stellen we manieren voor om onderhoudskosten te verlagen.
Klik hieronder voor voorbeelden van recente projecten.

Contacteer ons