Hotels

Ga naar:

BOUWEN AAN EEN BETERE STANDAARD VOOR HOTELS

Hotelgasten kunnen verzekeren van een perfecte nachtrust vergt goede voorzieningen en personeel.
De hotelervaring gaat echter verder dan de hotelkamer alleen.
Naast het voorzien in de perfecte akoestische hotelkamer, maken onze technische oplossingen het ook mogelijk om in de gangen aan de brandeisen te voldoen en verhinderen onze vochtbestendige platen vochtproblemen in de badkamer.
We leveren systemen die ervoor zorgen dat de dikte van de muren gereduceerd kan worden, waardoor het mogelijk wordt om grotere kamers te maken en eveneens bijkomende kamers per verdieping te realiseren.
In de ruimtes met veel passage, zoals de lobby en de gangen, beschermen onze hoge impact oplossingen de muren en is het ook mogelijk om TV's en dergelijke rechstreeks op de plaat te bevestigen.
Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

DE ONDERSTEUNING VAN UW PROJECT

Voor grotere projecten bieden we een meerwaarde voor, tijdens en na de bouwfase.
Door samen te werken met het projectteam kunnen we ondersteuning bieden bij de initiële specificaties en offertes, vinden we manieren om de esthetische aspecten te verbeteren, om de bouwkosten en bouwtijd te reduceren en stellen we manieren voor om onderhoudskosten te verlagen.
Klik hieronder voor voorbeelden van recente projecten.

Contacteer ons