Akoestiek

Ga naar:

Algemeen

Eén van onze vijf zintuigen, de manier waarop we geluid waarnemen, speelt een belangrijke rol in ons welzijn. Bepaalde geluiden kunnen een positief effect op ons leven hebben, terwijl onaangename geluiden zoals lawaai nadelig zijn voor ons persoonlijk welzijn en onze prestaties.

Om u te helpen bij het overwinnen van deze akoestische uitdagingen, hebben we een reeks aan oplossingen die ontworpen zijn om akoestisch comfort te bieden en te voldoen aan de voorschriften voor verschillende soorten gebouwen.

Akoestiek en geluidsabsorptie

Siniat biedt u met LaCoustic creatieve ideeën en moderne oplossingen voor de droogbouw.
Met deze akoestische designplaten realiseert u een uitstekende ruimteakoestiek in combinatie met een unieke uitstraling, én wordt u een vlotte verwerkbaarheid gegarandeerd.

Onze akoestische oplossingen

Geluidsisolatie

Met Siniat dB en LaDura Premium ontwikkelde Siniat een selectie gipsplaten die uitermate geschikt zijn voor toepassingen in binnenwanden waar een hoge akoestische weerstand vereist is. Bovendien beschikt Siniat met zijn portfolio vezelcementplaten: Hydropanel, Bluclad & Paintboard, over geluidsisolerende producten die ook in buitentoepassingen kunnen worden ingezet.

Onze akoestische oplossingen