Over ons

Ga naar:

 

DE SPECIALIST IN DROGE AFBOUWMATERIALEN

Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Shaping the way people build and live.

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

Aangenamere werkplekken
Rustigere ziekenhuizen
Veiligere scholen
Warmere huizen

 

Onze dienstverlening...

Als een belangrijke speler in de bouw voorzien wij onze klanten dagelijks niet alleen van uitstekende producten en diensten, maar staan we hen ook bij, overal waar we kunnen.

Een betrouwbare partner

We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren.       

Contacteer onze klantendienst op:
Tel: +31 (0)596 649 301

Technische expertise

Ons technisch team staat voor u klaar om te helpen met vragen over onze producten en systemen. Ook voor projecten bieden wij ondersteuning door de verschillende fases heen.

Neem contact op met onze technische adviseurs
Tel: +31 (0) 85 902 81 30
Email: techniek@etexgroup.com

Project ondersteuning

Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Hiervoor kan u steeds terecht bij ons specificatie- en verkoop team.

Duurzaamheid

Ook door het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen voegen we extra waarde toe aan bouwprojecten. Wij selecteren zorgvuldig geschikte producten en systemen en waar nodig kunnen we producten in op maat gemaakte lengtes leveren om op die manier bouwafval te verminderen.

Training

Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center,…

Ons bedrijf

Siniat is onderdeel van de Etex Group, een wereldwijde producent van bouwmaterialen. Siniat maakt deel uit van de bedrijfstak gevel en bouwplaten, met vestigingen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Belangrijkste gegevens

36 Landen
35 Fabrieken
3300 Werknemers
€800m Jaarlijkse omzet
 
 

 

De Etex group


Etex is een bedrijf dat wereldwijd hoogkwalitaitieve bouwmaterialen vervaardigt in vier gebieden: gevel en bouwplaten, dak, keramische tegels, brandbescherming en isolatie.


Belangrijkste gegevens

43 Landen
102 Bedrijven
118 Fabrieken
17,500 Werknemers
+€2.9bn Jaaromzet
 

De Etex zusterbedrijven in Nederland