Nieuws

Ontdek hoe Siniat bijdraagt aan een veilige, gezonde en duurzame wereld waarin we niet enkel leven en werken, maar ook genieten van het leven.

Nieuwe KOMO-productcertificaten
1-10-2021
Nieuwe KOMO-productcertificaten
Voortaan maken we gebruik van nieuwe KOMO productcertificaten. Deze aanpassing komt er nu elk plaattype een afzonderlijk certificaat ontvangt. Concreet betekent dit dat het oude certificaatnummer KOMO IKB1623 komt te vervallen, de nummers op de achterzijde van onze gipsplaten aangepast zullen worden en elk plaattype nu een afzonderlijk nummer ontvangt (bv. standaard gipsplaat : SKGIKOB.008889, Hydro gipsplaat : SKGIKOB.011895, ...). Waar we vroeger slechts 1 certificaat hadden, hebben we er nu 9.
Siniat en Promat oplossingen voor hout- en staalskeletbouw
13-9-2021
Siniat en Promat oplossingen voor hout- en staalskeletbouw
Siniat en Promat zullen dit jaar opnieuw aanwezig zijn op de prefab beurs. Een perfect moment om te netwerken, nieuwe oplossingen te leren kennen en/ of eventuele vragen te stellen. We ontwikkelden met onze reeds lang bestaande vezelcement-, gips-, en calsiumsilicaatplaten innovatieve concepten en systemen voor hout- en staalskeletbouw die een antwoord bieden op deze bouwtechniek.
Met Resistex stelt u eenvoudig inbraakwerende wanden samen
9-9-2021
Met Resistex stelt u eenvoudig inbraakwerende wanden samen
Resistex is een innovatieve gipsplaat die zeer geschikt is voor het opbouwen van inbraakwerende wanden. De Resistex gipsplaat heeft een glasvezelversterkte kern. Met Resistex weet Siniat perfect in te spelen op de behoefte van de markt.
Zomerstop 2021
13-7-2021
Zomerstop 2021
De vakanties naderen weer en wij maken graag van de gelegenheid gebruik u een prettige vakantie toe te wensen. Wel is enige informatie over deze periode voor bestellingen voor u van belang.
Nieuwe TBA richtlijn 3.3 voor plafonds
23-3-2021
Nieuwe TBA richtlijn 3.3 voor plafonds
De nieuwe TBA richtlijn legt een nieuwe eis op voor de voegafwerking van plafonds. Deze nieuwe eis houdt in dat bij de voegafwerking van plafonds de toepassing van papierband of glasvliesstroken vereist zijn. Bij gaasband ontstaat er in de praktijk vaak scheurvorming.
Etex versterkt zijn marktpositie
26-1-2021
Etex versterkt zijn marktpositie
Met de oplossingen en technische expertise van FSi zal Etex zijn aanbod aan passieve brandbeveiligings- en na-isolatiesystemen kunnen versterken. De oplossingen en het klantenbestand van FSi vullen het portfolio van Etex zeer mooi aan.
Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar