De geluidsisolerende gipsplaat met verhoogde akoestische weerstand.

Siniat dB is een geluidsisolerende gipsplaat met verhoogde akoestische weerstand en stootvastheid. Wanneer de geluidsisolatie en stootvastheid van een standaard gipsplaat (type A volgens EN 520) niet voldoet, is Siniat dB de beste oplossing. De Siniat dB gipsplaat laat toe om op een snelle en economische manier te voldoen aan verhoogde akoestische eisen en verbeterde stootvastheid. Dit zelfs zonder de noodzaak van speciale akoestische profielen. Wanneer het systeem ook aan andere eisen moet voldoen, kan er beroep worden gedaan op de Siniat LaDura Standaard of LaDura Premium gipsplaat (type DFH1IR volgens EN520).

Siniat dB is beschikbaar met afgeschuinde kanten (AK). Type DI volgens EN 520 - brandreactieklasse A2-s1, d0 volgens EN 13501-1.


 Siniat-dB-geluidsisolerende-gipsplaat-voordelen

Siniat_gipsplaat_geluidabsorberend_Siniat_dB_AK

STANDAARD PROFIELEN

Met Siniat dB bouw je op economische wijze een geluidsisolerende wand.
Uit meetresultaten blijkt dat met de Siniat dB gipsplaat, toegepast in een dubbele laag, zelfs op standaard profielen uitstekende waarden worden behaald. 
Geen speciale akoestische en daardoor dure profielen nodig dus.

siniat db profielen

GELUIDSISOLERENDE WANDEN

Hieronder worden 3 akoestische wandsystemen weergegeven die telkens opgebouwd zijn met een andere Siniat gipsplaat: StandaardSiniat dB & LaDura Premium.

Siniat-dB-geluidsisolerende-gipsplaat-systemen-nl-2

Siniat_dB_gipsplaat-geluidsisolerend-lifestyle-5